Követelés behajtás

Jelenleg az Irodánktól távolabb eső Megbízóinkkal telefonon és e-mailben tartjuk a kapcsolatot, ami minden esetben zökkenőmentes. Kihasználjuk azt a rendkívüli lehetőséget, hogy ma már az eljárásokat a társasházi behajtásos ügyekben elektronikusan (elektronikus fizetési meghagyás, elektronikus végrehajtási eljárás a közjegyzők országos illetékességével) intézhetjük. Az adminisztrációs munkatársaink napi szinten szkennelik és továbbítják a folyamatban lévő ügyekhez kapcsolódó anyagokat a Megbízóknak.

Terveink között szerepel, hogy régiónként – referenciák alapján kiválasztott  – ügyvédi irodákkal együttműködési szerződést kötünk. Természetesen igény esetén készek vagyunk önálló alirodát is nyitni, azonban az ügyvédi törvény szabályozása szerint erre csak a székhelyünk szerinti megyében van lehetőség. Az eddigi tapasztalataink alapján megállapíthatjuk, hogy megfelelően el lehet látni országos szinten a Társasházak képviseletét együttműködő ügyvédi irodák igénybe vételével is. Jelenleg folyamatban van egy ún. know-how leírás elkészítése, amely alapját fogja képezni az ügyvédi irodákkal történő együttműködésünknek, így Irodánk az ügyfeleinek professzionális, egységes minőségű ügyintézést, komplex adósságkezelést tud nyújtani akár országos szinten is.

Az ügyfélkörünk bővítésére létrejött tárgyalásainknál minden esetben kiemelten kezeljük és felhívjuk a figyelmet a társasházi jogvédelem biztosítás előnyös lehetőségeire. Felkérésre vállalunk társasházi témában – különös tekintettel a kintlévőségek behajtására – előadások tartását, melyet a múlt évben kezdtünk el Veszprémben. A visszajelzések alapján a tájékoztatásunk hasznos volt a közös képviselőknek.