Jogi nyilatkozat

A honlapot a DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda (a Veszprémi Ügyvédi Kamara tagja, nyilvántartási szám …) üzemelteti az ÜgyvédiTörvény és a vonatkozó kamarai szabályzatok előírásai szerint. A szabályzatok – az ügyfelek jogaira vonatkozó tájékoztatással együtt – a www.magyarugyvedikamara.hu weboldalon találhatók.

A DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda honlapjának használatára az alábbi általános feltételek vonatkoznak:

1. A honlapon közölt információk kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják és nem értelmezhetőek jogi tanácsként. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

2. Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

3. Irodánk törekszik arra, hogy folyamatosan frissítse a honlap tartalmát, mindazonáltal a honlapon elhelyezett adatok és információk pontosságáért és hatályosságáért, időszerűségéért semmilyen felelősséget nem vállal.

4. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó számítógépe, vagy az abban használt szoftverek bármelyike a honlap használata következtében esetlegesen megsérül.

5. A DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda a honlap látogatóinak adatait, látogatásuk időpontját és a látogatók IP címét nem használja fel és nem tartja nyilván.

6. A felhasznált szöveges tartalom és grafikai megjelenés szerzői jogainak kizárólagos tulajdonosa a DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett.
A honlap szöveges vagy képi tartalmának idézése a forrás (http://www.csillagesmarton.hu/ webcím) és a DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda elnevezés együttes feltüntetése mellett megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik.

7. A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a DR. CSILLAG ÉS DR. MARTON Ügyvédi Iroda. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

8. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Ügyvédi Irodát semmiféle felelősség nem terheli.